Nakon rastanka od Ashleya
0

Cherly Cole se boji da više nikad neće naći ljubav

Sarajevo-x.com
News of the World piše kako Cheryl Cole, poznata britanska pjevačka zvijezda, izražava bojazan da neće uspjeti naći novu ljubav nakon prekida veze sa dosadašnjim mužem Ashleyom. Navodno je strah ponovo se vratiti izlascima i susretima s drugim muškarcima, jer se tek prošlog mjeseca rastala od Ashleya.

Ona je kazala i kako je strah da se neće ispuniti njen san da ima četvero djece, a jedan njen prijatelj je izjavio kako se ona u svojoj 26. godini već osjeća isprano.

"Ona je samu sebe uvjerila kako neće naći drugog muškarca za sebe. To je potpuno zaokuplja u ovom momentu, i to je razlog zbog čega nije definitivno odlučila o razvodu sa Ashleyem", kazao je jedan njen prijatelj.

On je dodao kako Cheryl želi ljubav u svome životu ali i da osjeća da je mnogo pritiska na nju i brige kako će uopšte sresti nekoga drugog.

I dok su plesač Derek Hough i član grupe Black Eyed Peas, Will.I.Am, izjavili kako su zainteresirani da izlaze sa Cheryl, sudija iz serijala X Factor je rekao da ona nije spemna da nastavi u ovom momentu sa nekim drugim muškarcima.