Showbiz
0

Cher rasprodaje svoju odjeću

FENA
Popularna američka glumica i pjevačica Cher odlučila je ponuditi na aukciji gotovo sve predmete iz svog doma u Malibuu, među kojima će se naći i oko dvije stotine odjevnih predmeta, izvijestila je njezina agentica.

Na oktobarski aukcijama koje će organizirati aukcijske firme Sotheby's i Julien's naći će se oko 700 predmeta, a od njihove prodaje očekuje se prihod od oko milion dolara.

60-godišnja Cher novinarima je rekla kako je "dobar dio" zarade namijenjen u dobrotvorne svrhe te da je odlučila zadržati samo pet predmeta iz svojeg doma u Malibuu. Novac će se u dobrotvorne svrhe kanalizirati preko zaklade Cher Charitable Foundation.

Predmeti koji će se ponuditi na aukcijama bit će prethodno izloženi kako bi ih zainteresirani kupci mogli razgledati, u Sjedinjenim Državama i Velikoj Britaniji. Među raznim su predmetima stilski namještaj, umjetnička djela i nakit. Cher se na prodaju odlučila kako bi preuredila svoj dom u Malibuu.

[SLIKA]1[/SLIKA]

"Moja je kuća prepuna predmeta i jedini način da nešto u njoj izmijenim je potpuna i temeljita promjena", rekla je poznata glumica i pjevačica.

Među predmetima koji će se ponuditi na dražbi je krevet od mjedi izrađen 1865., odjeća koju je Cher nosila u emisijama "The Sonny and Cher Comedy Hour" što ih je sedamdesetih vodila sa suprugom Sonnyjem te haljina dizajnera Boba Mackieja koju je odjenula kada joj je 1988. dodijeljen Oskar za glavnu ulogu u filmu "Moonstruck". Među 85 komada nakita bit će i neki koje je Cher izradila sama.