Ismijavali je zbog naočala i frizure
0

Charlize Theron: Bila sam štreberka i maltretirali su me

Sarajevo-x.com
Charlize Theron (Foto: AP)
Charlize Theron (Foto: AP)
Oskarovka Charlize Theron otkrila je za magazin People da su je maltretirali u školi zato što je bila štreberka. Theron se osvrnula na ulogu u filmu Young adult i rekla da se ni ona nikada nije uklapala u razred i da se nikada nije sviđala nijednom momku.

"Nosila sam one ogromne naočale jer sam imala slab vid i nijedan momak iz razreda nije mislio da sam lijepa. Nisam imala nijednog momka, ali sam zato bila potajno zaljubljena u nekoliko njih", rekla je Theron, prenosi Daily Mail.

Chralize je rekla da su godine nesigurnosti iza nje i da je uradila neke prilično loše stvari pokušavajući da osvoji naklonost jednog momka. Također se pokušala družiti sa najpopularnijom djevojkom u školi.

"Nisam bila dio popularne grupe. Bila je jedna veoma popularna djevojka i ja sam bila opsjednuta njom, danas bi ljude poslali u zatvor zbog toga. Ja sam jednom plakala kad nisam mogla sjesti pored nje", dodala je slavna glumica.

Najviše nevolja je imala u osnovnoj školi zbog velikih naočara i staromodne frizure kao i odjeće. Ubrzo je u 16. godini dobila ugovor za modeling firmu u Milanu, a zatim je krenula ka zvijezdama.

U filmu Young adult, Charlize igra književnicu koja se nakon razvoda vraća u mali grad u kojem je odrasla te pokušava zavesti svog bivšeg dečka uprkos tome što je on oženjen i ima dvoje djece.