Svećenik posjetio glumicu
0

'Charlijev anđeo' provodi posljednje sate života

Sarajevo-x.com
Glumica Farah Fawcett provodi posljednje sate svog života, a danas ju je u bolnici posjetio i svećenik koji je Farah dao posljednju pomast, pišu američki mediji.

Porodica i prijatelji su se u četvrtak okupili da bi na vječni počinak ispratili plavokosu glumicu Farah Fawcett (62) koja se već duže vrijeme bori s karcinomom debelog crijeva.

Glumica se u protekle dvije godine liječila od bolesti, no čak i uz velike napore i vrhunske ljekare, opaka bolest je i dalje napredovala.

Farah, bivši 'Charlijev anđeo' od 1980. godine se nalazi u vezi sa američkim glumcem Ryanom O'Nealom s kojim ima i 24-godišnjeg sina Redmonda. Iako je par nekoliko puta prekidao vezu, O'Neal se posljednjih godina ne odvaja od životne partnerice, a prije nekoliko dana je najavio i vjenčanje s dugogodišnjom ljubavi.

'Otkad se razboljela, tek tad sam vidio njenu pravu snagu i ljepotu. Divim joj se i volim je sve više', rekao je potreseni O'Neal.

Iako se uz njenu bolesničku postelju nalaze članovi uže porodice i bliski prijatelji, njen glasnogovornik je nije htio odavati nikakve detalje, te je rekao da je 'stanje nepromijenjeno'.

Farah, punog imena Mary Farrah Leni Fawcett rođena je u Teksasu,1947. godine. Karijeru je počela krajem 60-ih godina u serijama "I Dream of Jeannie", "Flying Nun" i "Partrids Family". Godinee 1973. udala se za glumca Leeja Majorsa u čijoj je seriji : "Six Million Dollar Man" nekoliko puta i gostovala.

Kada joj je karijera krenula producenti Aaron Spelling i Leonard Goldberg angažirali su je u mega hitu "Charliejevi anđeli" u kojima je zarađivala tada nevjerovatnih 10.000 dolara po epizodi. No, suprugu se nije sviđala njezina stalna zaposlenost, pa je njemu za ljubav 1977. godine napustila seriju u koju se ponovno vraća nakon sudske tužbe s producentima.

Brak je okončan 1979. godine kada je Farah počela izlaziti s najvećom ljubavi svoga života, Ryanom O'Nealom.