Showbiz
15

Charlie Sheen želi plesati na grobovima svojih bivših

Klix.ba
Charlie Sheen (Foto: AFP)
Charlie Sheen (Foto: AFP)
Kontroverzni američki glumac Charlie Sheen opet je privukao pažnju javnosti svojim slikovitim izjavama. Ovog puta je poželio smrt svojim bivšim djevojkama, tvrdeći da su mu željele prevarom uzeti novac.

Sheen navodi kako su porno zvijezde Jayme Langford i Jana Jordan, s kojima je izlazio uporedo sa Celeste Star, pokušale napraviti ogromne račune na njegovim kreditnim karticama te se raduje mogućnosti "radosnog plesa na njihovim grobovima".

"Uz nasilnu mržnju, nadam se da ćete se vas dvije šarlatanke udaviti konzervom presovane puretine. Sheenovski je poetično da na Dan zahvalnosti ja mogu radosno plesati na grobovima vaših napalmom sprženih leševa, kao što ću uživati i u savršenoj stvarnosti vašeg brzog uklanjanja", poručio je Sheen u izjavi za portal TMZ.

Glumac, koji je trenutno u pravnoj bici za starateljstvo nad svojim sinovima Bobom i Maxom, obrušio se i na njihovu majku, svoju bivšu suprugu Brooke Mueller.

"Od raka poznatog kao Brooke nisam bio žrtva tako elaborirane i kukavičke iznude. Vidio sam više plemenitosti i časti kod skitnica i zlostavljača djece na koje pljujem u Pelican Bayju", rekao je Sheen.

Svojim bivšim djevojkama je naredio da više nikada ne pričaju o njemu i nikada ga više ne pokušaju kontaktirati.