Preko aplikacije "Cameo"
3

Charlie Sheen, Snoop Dogg i druge slavne ličnosti snimaju privatne poruke za novac

L.K.
Ako ste ikada poželjeli dobiti personaliziranu poruku od vašeg idola, sada to možete učiniti preko aplikacije "Cameo" za manje od 1.000 dolara. Velike glumačke i pjevačke zvijezde preko ove aplikacije snimaju poruke za novac, koji neki od njih doniraju u humanitarne svrhe.

Caityln Jenner svoju poruku snima za 2.500 dolara, te je na samom vrhu liste za cijenu usluge. Odmah na drugom mjestu možemo vidjeti Kevina O'Learyja koji je glumio u filmu Shark Tank, a koji svoj video cijeni za 999 dolara.

Sportista Gary Payton je na trećem mjestu sa 625 dolara, te je ocijenjen sa pet zvjezdica. Na listi je još nekoliko poznatih američkih lica, ali se ističe i reper Snoop Dogg koji poruku naplaćuje 500 dolara. Za istu cijenu možete dobiti i poruku Marlona Wayansa, komičara i glumca iz filma "White Chicks". Obojica su ocijenjeni sa pet zvjezdica.

Zgodnog Briana Austina Greena iz serije Beverly Hills možete rezervisati za samo 400 dolara, a sav novac koji Brian prikupi donirat će za pročišćavanje voda širom svijeta.

Legendarni Charlie Sheen poruku će snimiti za 350 dolara, dok ćete plavokosog Toma Feltona "platiti" 333 dolara.