|

Charlie Sheen priznao da je HIV pozitivan

Charlie Sheen priznao da je HIV pozitivan
70
Klix.ba
17.11.2015. u 13:46
72
komentara
70

dijeljenja
Charlie Sheen priznao da je HIV pozitivan
Slavni američki glumac Charlie Sheen priznao je danas da je zaražen HIV virusom koji uzrokuje smrtonosnu bolest AIDS, javlja CNN.
Charlie Sheen je u današnjem dugoočekivanom intervjuu s Mattom Lauerom za Today priznao kako je HIV pozitivan, otkrivši kako je bio žrtva raznih ucjena, te je potrošio milione dolara kako bi pojedine ljude natjerao na to da tu tajnu drže za sebe.

Jedna od njih je bila i jedna prostitutka koja je fotografisala njegove antiviralne lijekove, prijetišvi mu kako će ih prodati tabloidima ukoliko joj ne da novac.

"To je novac koji su uzeli od moje djece"; kazao je Sheen.

Sheenov HIV status bio je u posljednje vrijeme tema brojnih natpisa u medijima koji su spekulirali o tome kako je "misteriozni holivudski glumac zaražen HIV-om" upravo zvijezda serije "Two and a Half Men".

Sheen (50) je čitavu proteklu godinu proveo daleko od medija i nije se pojavljivao na TV ekranima otkako se prestala emitovati njegova serija "Anger Management".

Sheen je znao za svoj HIV status posljednje četiri godine, te je priznao kako je u tom periodu imao seksualne kontakte sa brojnim osobama.

Glumac je priznao da se "mnogo drogirao, donosio loše odluke i bio depresivan", no kako je "nemoguće" da je prenio HIV nekom drugom budući da su te osobe znale za njegovu dijagnozu, te su bile pod nadzorom njegovih ljekara.


Dodao je kako ne zna kako se zarazio, te kako su mu bolest dijagnosticirali nakon što se ljekaru javio sa simptomima glavobolja i noćnog znojenja.

"Počelo je kao serija glavobolja i migrena, te noćnog znojenja... Mislio sam da imam tumor na mozgu. Nakon silnih testova, ljekari su ušli u moju sobu i rekli - evo šta se zapravo dešava. Ta tri slova (HIV) su vrlo teška za prihvatiti. To je prekretnica u životu čovjeka", kazao je Sheen i dodao kako se sad osjeća kao da je pušten iz zatvore.

"Sad imam odgovornost da budem bolji čovjek i pomognem i drugim ljudima", kazao je glumac.

Sheen ima tri bivše supruge, nekoliko je puta bio zaručen, a poznat je i po svojim vezama sa porno glumicama, te "burnom" načinu života i kontaktu sa različitim opijatima.
Prijavi grešku


Komentari (72)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...