Showbiz
0

Charlie Sheen nađen pijan i gol u uništenom apartmanu

Sarajevo-x.com
Charlie Sheen
Charlie Sheen
Američki glumac Charlie Sheen je izgleda imao veoma burnu noć. Policija je u utorak u uništenom apartmanu hotela Plaza u New Yorku pronašla pijanog glumca koji je bio potpuno gol, piše "New York Post".

Hotelsko osiguranje je pozvalo policiju nakon što su vidjeli razbacane stolice, stolove i druge predmete po cijelom apartmanu. Čak je i luster bio razbijen.

Sheen je potom odvezen u bolnicu zajedno sa svojom bivšom suprugom Denise Richards koja je odsjela u drugom apartmanu ovog hotela.

Denise Richards je stigla u New York kako bi promovisala seriju "Blue Mountain High". Njihova djeca su također bila u njenoj sobi.

Charlie Sheen je rekao policiji da je bio u provodu u ponedjeljak navečer. Nakon što se vratio u svoj apartman sa jednom ženom, primjetio je da mu nedostaje novčanik, što ga je razbijesnilo.

Sheen trenutno glumi u CBS-ovom sitcomu "Two and Half Men". Glumac je također uhapšen u Aspenu prošle godine nakon sukoba sa bivšom suprugom Brooke Mueller. Ona je pozvala policiju i optužila bivšeg muža za pokušaj ubistva.