Par je u procesu razvoda
71

Charlesa ponijele emocije pa se prisjetio veze s Ellom: Mislio sam da sam pronašao svoju ljubav

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Dan zaljubljenih mnogi parovi biraju kao datum zaruka ili vjenčanja, a među njima su i hrvatska influenserica Ella Dvornik i britanski poduzetnik Charles Pearce.

Par je trenutno u procesu razvoda, a Charles se jučer u emotivnoj objavi prisjetio kako su se on i Ella upoznali te kako ju je pitao da krenu živjeti zajedno.

"Pronašao sam svoju ljubav u Kopenhagenu... ili sam barem tako mislio. Naš prvi spoj bio je u Kopenhagenu u oktobru 2013! Nekoliko mjeseci kasnije, baš na današnji dan, srce me vuklo u njezin klub po prvi put s buketom cvijeća i rekao sam joj: 'Dođi sa mnom u London ili me nikad više nećeš vidjeti'. Nekoliko dana kasnije preselila se k meni u London", napisao je Charles na svom Instagram storyju.

Charles je nakon toga ispričao na čemu je zahvalan, te otkrio i da je spreman za novu ljubav.

"10 godina kasnije, blagoslovljen sam sa svoje dvoje djece i jednom nevjerovatnom pričom. Nakon svega, i dalje vjerujem u ljubav na prvi pogled i sretne završetke. Bez ljubavi i romantike, malo je toga što nas čini najboljom verzijom sebe. Budite istiniti prema sebi, budite ljubav! S velikim uzdahom mogu reći da iščekujem vrijeme kada ću moći ispisati novu ljubavnu priču svog života", poručio je Charles.

Ella je na Dan zaljubljenih bila nešto drugačijeg razmišljanja pa je tako sa svojim pratiteljima podijelila da smatra kako će joj ova godina biti jedna od najboljih.

"Nekako imam osjećaj da će mi ova godina biti ona koju ću prepričavati unucima s osmijehom na licu", napisala je Ella na društvenim mrežama.