Demantuje medije
102

Charles Pearce o razvodu od Elle Dvornik: Ja nikad nisam bio taj koji je varao u našoj vezi

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bivši suprug Elle Dvornik ozbiljno se naljutio na hrvatske medije zbog navodno lažnih napisa o razlozima rastave između njega i hrvatske influencerice.

Svojom pričom na Instagramu šokirao je javnost, a prije toga najavio je da nešto sprema uz GIF ''Učitavanje u tijeku''.

"Upoznali smo se 2013. u Kopenhagenu, gdje je ona živjela. Pitao sam je hoće li se preseliti u London ili me više nikad neće vidjeti 14. februara 2014. doselila se k meni nekoliko dana kasnije. Došla je u London s manje od hiljadu eura, što je, ironično, provizija koju je zaradila na meni", napisao je uz članak u kojem piše da su se upoznali u Londonu i da se nisu mogli ranije vjenčati u SAD-u jer "Ella nije imala vizu".

"Pišite šta želite o meni, ali ne lažite o stvarima koje tako lako mogu pobiti. P. S. Imam 47 godina. P. P. S. Ja nikad nisam bio taj koji je varao u našoj vezi, do današnjeg dana", dodao je.

Charlesa su naljutili medijski napisi o njihovu razvodu, a s obzirom na to da on ne govori hrvatski, mnogi su prenosili samo Ellinu stranu priče. Ipak, o njihovu razvodu i dalje se ne zna puno jer je suđenje zatvoreno za javnost. Podsjetimo, Ella i Charles zajedno su proveli 10 godina, od čega četiri u braku, a zajedno imaju i dvije kćerke Balie i Lumi. Živjeli su u Balama, u koje Charles i dalje redovno svraća.