Oduševio obožavateljke
8

Channing Tatum objavio golišavu sliku iz kupatila nakon što je izgubio opkladu

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Glumac Channing Tatum se odlično zabavlja u novoj vezi sa pjevačicom Jessie J, što dokazuje i opklada koju su pokrenuli, a u kojoj je izgubio. Njegov zadatak bio je da, ukoliko izgubi, objavi fotografiju iz tuš kabine na kojoj je potpuno nag, a on je odlučio ispoštovati pravila.

Ovaj 39-godišnjak dokazao je da mu godine ništa ne mogu, obzirom da još uvijek osvaja srca obožavateljki širom svijeta. Ovaj put ih je počastio fotografijom na kojoj potpuno nag pozira ispod tuša, a fotografiju je morao objaviti jer se sa vjerenicom Jessie J kladio da neće izgubiti u društvenoj igri Jenga.

"Izgubio sam igru, a onaj ko izgubi (ja) mora postaviti fotografiju koju druga osoba odabere. Ne mogu da vjerujem, nikada više neću igrati protiv Jessie", napisao je pjevač u opisu fotografije koja je u vrlo kratkom periodu prikupila skoro tri miliona lajkova.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Fanovi su objavu preplavili komentarima, savjetujući glumcu da nastavi igrati igre i gubiti.

Jessie i Channing su svoju vezu ozvaničili u oktobru prošle godine, samo pola godine nakon što se on razveo od svoje dugogodišnje supruge Jenne Dewan. Od tada se rijetko pojavljuju u javnosti zajedno, ali izvori tvrde da su veoma sretni i da se skoro nikada ne odvajaju.