Odvratno ili ne?
21

Chanel mini bikini koji obožava Kim Kardashian od sada možete unajmiti

Klix.ba
Fot: Instagram
Fot: Instagram
Chanel bikini koji obožava Kim Kardashian sada možete unajmiti. Međutim, korisnicima društvenih mreža ova ideja se uopće nije dopala pa su je nazvali odvratnom.

Nakon što je prošle godine Kim Kardashian izazvala opštu pomutnju kada je svoje obline pokušala upakovati u ovaj maleni bikini, ovaj model kupaćeg kostima iz 1996. godine sada se može i unajmiti.

Izvorna, originalna verzija bikinija pojavila se na web stranici El Cycer, a unatoč tome što je star više od dvadeset godina stanje se opisuje kao izvrsno. Ovaj kupaći kostim pojavio se 1996. godine na jednoj od Chanelovih revija, a kreirao ga je čuveni Karl Lagerfeld za Chanel.

Sa stranice su potvrdili da je kupaći kostim dostupan samo za najam, ali ne i za kupovinu, a za cijenu se morate raspitati. Iznajmljivanje chanelovog kupaćeg kostima korisnici Twittera su okarakterizirali kao "odvratno".

Foto: Rex Features ( S revije 1996. godine)
Foto: Rex Features ( S revije 1996. godine)

"Chanel iznajmljuje bikini koji je nosila Kim Kardashian. Šta se dešava sa svijetom?", zapitala se jedna korisnica Twittera.

Drugi su također bili zgroženi ovom idejom, ali i modelom kupaćeg kostima, kazavši kako osobe kojima se on dopada jednostavno nemaju ukusa.