I dalje se oporavlja
154

Celine Dion usred borbe s bolešću podijelila rijetku fotografiju sa sinovima

N. O.
Celine Dion sa sinovima (Foto: Instagram)
Celine Dion sa sinovima (Foto: Instagram)
Celine Dion usred svog oporavka od bolesti podijelila je dirljivu fotografiju svoja tri sina kako bi proslavila Majčin dan i odala počast porodicama koje je razdvojio rat u Ukrajini.

Pjevačica trenutno prolazi kroz teško vrijeme jer pati od zdravstvenih problema zbog kojih je morala odgoditi turneju. No, u nedjelju je imala razloga za veselje dok je kod kuće s djecom slavila Majčin dan.

Dion je pozirala sa svojim sinovima Rene-Charlesom (21) i 11-godišnjim blizancima Eddyjem i Nelsonom uz tortu i svijeću, pohvalivši sve "hrabre" majke zatečene u sukobu.

"Ovaj Majčin dan osjećam veliku sreću što mogu biti sa svojom djecom i razmišljam o majkama u Ukrajini i cijelom svijetu koje su izgubile svoju djecu... i o onim majkama koje se stalno brinu o tome kako zaštititi svoju djecu", napisala je Celine.

"I za one majke koje posvećuju svaki djelić svoje energije samo da svojoj djeci osiguraju najnužnije životne potrebe. Ove majke su uistinu one hrabre i svima njima posvećujem ovaj Majčin dan. Molimo se da nađu mir i utjehu za svoje porodice", poručila je.

Celine je ranije na Twitteru objavila kako se nastavlja njen oporavak od čestih mišićnih grčeva te da nažalost mora otkazati preostale nastupe svoje svjetske turneje Courage, koja je prethodno bila zakazana za mart i april 2022. godine.

Pjevačica je također odgodila svoju evropsku turneju do 2023. godine, poručivši obožavateljima u videu na Instagramu: "Tako mi je žao što moramo još jednom promijeniti planove turneje po Evropi, prvo smo morali premjestiti nastupe zbog pandemije, sada zbog mojih zdravstvenih problema ih odgađamo".

"Malo mi je bolje... ali još uvijek imam grčeve. Moram biti u top formi kad sam na bini. Iskreno, jedva čekam, ali jednostavno još nisam spremna", poručila je.

Dodala je kako daje sve od sebe da se vrati na "nivo na kojem treba biti kako bi mogla dati 100 posto na svojim nastupima".