Showbiz
165

Celine Dion u suzama priča o bolesnom mužu: Hranim ga na cijev tri puta dnevno

Klix.ba
Celine Dion se rasplakala tokom intervjua za ABC News u kojem je govorila o svom menadžeru i suprugu Reneu Angelilu koji se bori protiv raka grla.

Četrdesetšestogodišnja pjevačica stopirala je karijeru na godinu dana kako bi njegovala svog muža tokom tretmana. Otkrila je kako teško podnosi to što ga mora hraniti preko cijevi.

"Ne može jesti pa ga hranim putem cijevi. Hranim ga tri puta dnevno", kazala je Dion.

Sedamdesettrogodišnji Angelil je također fotografisan nakon intervjua u Las Vegasu i izgledao je slabašno. Pjevačica i menadžer su u braku od 1994. godine i imaju tri sina: Renea Charlesa (14) i blizance Eddyja i Nelsona (4).

"Živimo svaki dan kao da je posljednji, ali biramo život", rekla je Dion.

Reneu je rak grla dijagnosticiran 1999. godine prvi put. Celine je i tada napravila pauzu u karijeri kako bi bila uz svog supruga. Ovo mu je drugi put da boluje od iste bolesti.


World News Videos | US News Videos

"Želim se posvetiti svakim atomom snage svom suprugu i njegovom ozdravljenju, a da bih to uradila moram posvetiti vrijeme njemu i djeci. Izvinjavam se svim svojim fanovima što sam ih iznevjerila i zahvalna sam vam na podršci i ljubavi koju mi pružate", rekla je Dion kada je u augustu donijela odluku da ponovo napravi pauzu u karijeri i posveti se suprugovom zdravlju.