{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Celine Dion u četrdesetim izgleda fantastično

23.8.2012. u 20:25
6
18
Celine Dion u četrdesetim izgleda fantastično
6
Magazin Vegas je svoju naslovnicu za septembarsko izdanje ustupio divi Celine Dion. A i kome bi drugom, jer ova pjevačica već godinama ima redovne nastupe u Las Vegasu, a tamo i živi.
Osim predivnih fotografija na osnovu kojih joj nikada ne biste dali 44 godine, koliko ih ima, Celine je za magazin govorila i o životu u tom gradu.

Na samom početku kada je počela živjeti sa suprugom u Las Vegasu kaže da joj se nije svidjelo, ali je kasnije shvatila da joj tamo nimalo nije loše.

"Kada sam doselila pomislila sam o moj Bože! Ali, onda shvatite gdje vam može biti bolje nego u Vegasu i gdje možete dobiti šansu ako ne ovdje. Imam sasvim normalnu kuću sa dvorištem i bazenom. Mi ne izlazimo mnogo navečer. Često igramo stoni tenis i završimo u kuhinji", opisala je diva svoj svakodnevni život.

Celine se pojavila i u septembarskom izdanju magazina V, gdje je hvalila mlađu kolegicu Adele, ali i je za taj magazin snimila nekoliko dobrih fotografija. Na jednoj čak nema ni grudnjak, što za ovu damu nije karakteristično. No, grudi je ipak prekrila rukama.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: