|

Celine Dion otkazala nastupe u SAD

Celine Dion otkazala nastupe u SAD
0
S
Sarajevo-x.com
29.2.2012. u 08:23
0
komentara
0

dijeljenja
Celine Dion otkazala nastupe u SAD Celine Dion
Višestruka osvajačica Grammy nagrada, Celine Dion, je objavila kako mora otkazati nastupe u Las Vegasu zbog problema sa glasnim žicama. Kanadska pjevačka diva je trebala nastupati u hotelu Ceasars Palace do 18. marta, ali je objavila da ide na odmor od nekoliko sedmica.
"Nakon pregleda u klinici Gerald Berke u Los Angelesu ustanovljeni su joj problemi sa glasnim žicama i virusna infekcija grla. Preporučen joj je odmor", izjavio je njen glasnogovornik, prenosi agencija AFP.

Celine Dion je dodala da je osjetila kako nema više kontrole nad svojim glasom, ali nije pretpostavila da je tako ozbiljno.

"Pokušala sam pjevati i uvidjela da nisam ni blizu kvaliteta koji sam imala. Profesor Burke me uvjerio da ću vratiti svoj glas nakon odmora koji mi je preporučio", rekla je slavna diva koja je potpisala jedan od unosnijih ugovora o nastupima u Gradu grijeha.

Pjevačica Dion je dodala kako se nada da će joj fanovi oprostiti i kako će doći da je čuju u sezoni od devetog juna do 19. augusta, kada će ponovo nastupati u Las Vegasu.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.