Ima neurološki poremećaj
80

Celine Dion nakon dužeg vremena snimljena u javnosti, unatoč bolesti nastoji ostati nasmijana

L. R.
Celine Dion (Foto: EPA-EFE)
Celine Dion (Foto: EPA-EFE)
Kanadska zvijezda Celine Dion je nakon dužeg vremena snimljena u javnosti.
Naime, pjevačica se rijetko pojavljuje u javnosti otkako je 2022. godine otkrila da joj je dijagnosticiran sindrom ukočene osobe, a zbog ovog neurološkog poremećaja bila je primorana otkazati turneju i sve nastupe.
Tako je Celine Dion nedavno viđena u New Yorku prilikom ulaska u automobil, a unatoč lošem zdravstvenom stanju djelovala je pozitivno te se nasmijala fanovima. Tom prilikom, 55-godišnja zvijezda nosila je crnu jaknu, farmerke i čizme.

Inače, riječ je o zdravstvenom stanju, koje je progresivno i neizlječivo, uzrokuje da tijelo napada vlastite živčane stanice i ozbiljno utječe na pokretljivost.

Njena starija sestra Claudette nedavno je otkrila da pjevačica nema kontrolu nad mišićima. No, prije nešto više od mjesec dana pjevačica je iznenadila svojim prisustvom na dodjeli nagrada Grammy.

Celine Dion je izašla na pozornicu i uručila nagradu za najbolji album godine, koji je pripao pjevačici Taylor Swift. Dion je dobila ovacije dok je okupljenima rekla da se prisjete radosti koju muzika donosi našim životima i ljudima širom svijeta.