Showbiz
0

Catherine Zeta Jones rodila djevojčicu

Klix.ba
Catherine Zeta Jones je u nedjelju ujutro (4:50 h) u Valley bolnici u New Jerseyu na svijet donijela djevojčicu tešku tri kilograma – njeno drugo dijete s mužem Michaelom Douglasom.

Glasnogovornica bračnog para Douglas je danas izjavila da su i majka i dijete veoma dobro i da je djevojčica dobila ime Carys, što na velškom znači 'voljena'. Catherine i Michael već imaju dvogodišnjeg sina Dylana Michaela, koji je rođen malo prije njihovog vjenčanja u novembru 2000. godine, dok Michael ima još i 24-godišnjeg sina Camerona iz prvog braka sa Diandrom Douglas.

Mala Carys je rođena samo četiri sedmice nakon što je velška glumica dobila Oskara za najbolju žensku ulogu u filmu Chicago. Na ceremoniji je čak izvela pjesmu zajedno sa Queen Latifah, koja je bila nominirana u istoj kategoriji. Nedavno je sud presudio u korist Catherine i Michaela što se tiče slika koje je bez dozvole objavio tabloid Hello! - i to na dan kada se Catherine trebala poroditi. Međutim, sve pretpostavke o tome da će Catherine dobiti trudove na dodjeli Oscara ili na sudu nisu se ostvarile. 33-godišnja Catherine i 58-godišnji Michael su se upoznali na snimanju filma Traffic u režiji Stevena Soderbergha. Velška glumica se u Hollywoodu probila tek sa filmom The Mask Of Zorro 1998. godine, a prava medijska ličnost je postala nakon udaje za Michaela Douglasa.