53-godišnja glumica
12

Catherine Zeta-Jones pozirala u kostimu, ljudi je kritikuju zbog jednog detalja: Ti si ipak dama

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Po mnogima jedna od najljepših glumica svih vremena Catherine Zeta-Jones uživa u odmoru na italijanskom otoku Capriju, a svoje fanove počastila je i fotografijama u kupaćem kostimu.

Catherine je objavila par selfija na kojima pozira u sunčanim naočalama i šeširu s velikom obodom, a u prvi plan je stavila bujni dekolte.

"Ciao ljepotice", "Uživaj u ljetu", "Uvijek predivna", "Jako si seksi", "Prekrasna žena", "Ljepotica", "I dalje ima ono nešto", "Prekrasna dama", "Najljepša na svijetu", "Ne mogu disati zbog ovih prizora", "Podsjećaš me na Liz Taylor", "Ovo se zove glamur", komentirali su njeni pratitelji, međutim nekima je zasmetao njen izraz lica.

"Lijepa si, ali čemu napućene usne", "Ne napućenim usnama", "Ti si dama, čemu taj izraz lica", neke su od primjedbi koje je dobila, no 53-godišnja glumica nije se osvrtala na negativne komentare.

Catherine je iskoristila i priliku da putem društvenih mreža čestita 23. rođendan svom sinu Dylanu kojeg je dobila sa suprugom Michaelom Douglasom.

"Na današnji dan prije 23 godine rodio se moj dječak Dylan Douglas. On je dar koji nastavlja davati, iznova i iznova i iznova i iznova. Volim te ljubavi", napisala je uz fotografiju koja je nastala nakon Dylanova rođenja.

Osim Dylana, Michael i Catherine imaju i još jedno dijete, 20-godišnju kćerku Carys. Iz prethodnog braka Michael ima i sina Camerona, koji danas ima 44 godine.