U dugoj plavoj haljini
47

Catherine Zeta-Jones blistala na premijeri filma, suprug nije skidao pogled s nje

N. O.
Catherine Zeta-Jones (Foto: EPA-EFE)
Catherine Zeta-Jones (Foto: EPA-EFE)
Catherine Zeta-Jones privlačila je pažnju svojim pojavljivanjem na premijeri filma "Ant-Man And The Wasp: Quantumania", a čak ni njen suprug Michael Douglas nije mogao skinuti pogled s glumice.

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones pojavili su se u prilično impresivnim modnim izdanjima na premijeri filma "Ant-Man And The Wasp: Quantumania" u Londonu u četvrtak navečer.

Naime 53-godišnja glumica za ovu priliku birala je upečatljivu pastelnoplavu haljinu, a bila je pratnja suprugu Michaelu Douglasu koji je predstavljao svoj posljednji filmski projekat.

Catherinina haljina bila je dužine do poda, imala je i prilično naglašen dekolte uz dio tkanine koji je prebačen preko ramena. Izgled je upotpunjen sa štiklama, a kosu je nosila blago uvijenu.

Douglas je poput svih prisutnih bio opčinjen ljepotom svoje supruge te nije skidao pogled s nje. I on je izgledao prilično otmjeno u tamnoplavom odijelu, s kravatom na tufnice i bijelom košuljom.

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas
Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas

Par je djelovao dobro raspoložen dok su pozirali za fotografije prije projekcije. U braku su 22 godine i imaju dvoje djece, Carys (18) i Dylana (20).