Showbiz
0

Catherine i Michael opet na sudu

Klix.ba
Njima nikako nije dosta parnica i sudova – bračni par Douglas opet prijeti tužbom zbog najnovijih kontroverznih fotografija koje su se nedavno pojavile na Internetu.

Novopečeni roditelji djevojčice Carys, Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas su napisali prijeteće pismo najvećem radijskom operatoru u Americi, kompaniji Clear Channel Worldwide, u kojem kompaniju optužuju da je tajno zaplijenila fotografije i traže novčanu nadoknadu. Fotografije koje su izazvale kontroverziju su se pojavile na više od 1200 američkih web sajtova, kako pokazuju statistike novina. Snimljene fotoaparatima paparazzija, prikazuju Catherine u visokoj trudnoći kako u toplessu na balkonu hotela u Mexicu puši cigaretu, pored svog muža Michaela.

Naravno da ove fotografije bračnom paru Douglas predstavljaju veliki problem. Njih dvoje tvrde da su ponovo žrtve zlobnog ponašanja i da je njihova privatnost još jednom narušena (sjetite se samo parnice sa tabloidom Hello! oko slika sa vjenčanja). Ovo je treća tužba koju Douglasovi upućuju medijima radi rušenja njihove zlatne privatnosti.

To be continued...