Odsad ljubi samo jednu
0

Cassano se oženio vaterpolisticom koja ga je "spasila"

Totalsport
U subotu navečer je trebao, barem tako misli veliki dio nogometne Italije, obavljati posljednje pripreme za nedjeljni nastup protiv Novog Zelanda na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

No, umjesto u okrugu reprezentacije gdje ga nije želio pozvati selektor "azzurra" Marcello Lippi, "zločesti dečko" italijanskog nogometa Antonio Cassano, je subotu iskoristio za vlastitu svadbu.

Kontroverzni 27-godišnji igrač Sampdorije oženio se za Carolinu Marcialis, italijansku vaterpolisticu, koju je Cassano ranije opisao kao osobu koja ga je spasila i odvukla od svih problema.

"Carolina je žena mog života. Donijela je ravnotežu u moj život. Danas više ne moram biti lud da bih bio sretan jer imam nju. Da je nisam upoznao, danas bih vrlo vjerojatno bio u zatvoru", opisao je ženu pred kojom je rekao "da" Antonio Cassano.

Znao je ovaj igrač govoriti i da je u životu imao "više od 600 žena", no odsad će ljubiti samo jednu.

"Ne pratim Svjetsko prvenstvo, ali u srcu želim igračima sve najbolje. Želim im naslov svjetskog prvaka", rekao je Cassano.

Ljutog neprijatelja, izbornika Marcella Lippija, nije želio komentirati.

"Želim uživati u danu kada sam se vezao uz suprugu, predivnu ženu Carolinu. Želim uživati sa svojim najbližima", rekao je Cassano nakon svadbene subote u malenom ribarskom mjestašcu Portofino, na đenovljevskoj rivijeri.