Showbiz
0

Carroll oštetio vilu u kojoj je živio, vlasnik traži 222.000 eura odštete

Totalsport
Luksuznu palaču u mersisajdskom Blundellsandsu devastirao je 24-godišnji nogometaš West Hama i engleske reprezentacije Andy Carroll.

Tako barem tvrdi britanski dnevnik Daily Mail pišući o tužbi koju je protiv problematičnog nogometaša podignuo bijesni kućevlasnik zgrožen štetom koju je na njegovoj vrijednoj nekretnini počinio Carroll.

Na stolicama i stropu, tvrdi u tužbi stanodavac, vidljive su mrlje od pića, iz dnevne je sobe nestala skupocjena Hi-Fi oprema, a iz cijelog imanja više komada antiknog namještaja poput preša i sofa. Napokon, nema također više niti traga samostojnom satu kojeg je kupio kućevlasnikov djed.

Od ostalih oštećenja vlasnici Jeff i Dawn Grant u tužbi su također naveli roštilj, vrtnu rezidenciju i stol za zračni hokej.

Carrolla također terete da je neodržavanjem prouzrokovao širenje algi u bazenu dugom 12 metara. Tvrde da će morati presvući sve stolce u kući, zamijeniti ogledala te temeljito očistiti hrpu razbijenog stakla oko bazena.

Za stanovanje u petosobnoj vili tokom svoje karijere u FC Liverpoolu Carroll je ostao dužan 79.000 eura neplaćene stanarine. Sa 87.000 eura za otuđenje namještaja i 55.000 eura procijenjenih troškova popravaka, bračni par od engleskog napadača potražuje 222.000 eura odštete.