Showbiz
7

Carrie Fisher otkrila da je imala vezu s Harrisonom Fordom tokom snimanja Star Warsa

Klix.ba
Glumica Carrie Fisher tvrdi kako je imala tajnu tromjesečnu aferu sa Harrisonom Fordom koji je snimao originalnu verziju Star Warsa.

Fisher, koja je glumila princezu Leiaju, otkrila je ovo u svojoj novoj knjizi koju je napisala na osnovu dnevnika koji je vodila dok je bila na setu 1976. godine. Ona je tada imala 19 godina, a Ford 33 godine. Bio je u braku i imao dvoje djece. "Bilo je preintenzivno. Bili smo Han i Leia tokom sedmice, a Carrie i Harrsion tokom vikenda", kazala je za People magazin.

U knjizi "The Princess Diarist" Fisher je rekla kako su prvu noć proveli zajedno nakon rođendanske zabave režisera Georgea Lucasa.

"Pogledala sam u Harrisona i njegovo herojsko lice. Nekoliko vlasi kose je palo preko njegovog plemenitog, malo namrštenog čela. Kako sam mogla pomisliti da tako svjetla vrsta čovjeka bude zadovoljna sa mnom?", piše u knjizi.

Vezu su prekinuli nakon što je film postao hit u kinima. Ford nije komentirao ove navode iako mu je glumica poslala skice knjige.

On je tada bio u braku sa Mary Marquardt. Razveli su se 1979. godine nakon 15 godina braka. Od 2010. godine u braku je sa Calistom Flockhart.