Američka glumica i model
17

Carmen Electra zabrinula svojim izgledom, uznemireno plakala ispred kuće

L. R.
Carmen Electra (Foto: EPA)
Carmen Electra (Foto: EPA)
Američka glumica i model Carmen Electra koja se smatrala jednim od najvećih seks simbola nedavno je uočena ispred svoje kuće u Los Angelesu, a njen izgled iznenadio je mnoge.

Naime, ova 51-godišnja zvijezda gotovo uvijek izgleda sjajno u svojim javnim, ali i privatnim izdanjima, ali ovaj put mediji su je snimili dok plače u javnosti. Prema pisanju stranih medija, Carmen Electra u tim momentima djelovala uznemireno.

Fotografije koje su osvanule u medijima iz daljine prikazuju slavnu glumicu kako sjedi ispred svoje kuće u Los Angelesu bez šminke u pamučnoj majici i dugim maskirnim hlačama te crnim hlačama, dok joj je kosa bila svezana u neurednu punđu.

No, nije poznato zbog čega je bila uznemirena. Mediji su kontaktirali njene predstavnike koji su odmah odbacili glasine o tome da je riječ o nekom ozbiljnom problemu te odgovorili da je Electra najvjerovatnije imala jaku glavobolju.

Iako je u šestoj deceniji, Carmen Electra još uvijek radi kao model, a nedavno je promovisala kampanju za kupaće kostime brenda "Skims" zajedno sa svojom kolegicom Jenny McCarthy, gdje su pokazale da su još uvijek u izvrsnoj formi.