Pariz pod opsadom paparazza
0

Carla Bruni stigla u bolnicu, svakog časa se treba poroditi

Sarajevo-x.com
Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy bi tokom današnjeg dana mogao ponovo postati otac, jer je, prema pisanju francuskih medija, njegova supruga Carla Bruni-Sarkozy viđena kako ulazi u Kliniku de la Muette u Parizu.

Prema pisanju online izdanja francuskih medija nedugo poslije nje je u kliniku ušao i Nicolas Sarkozy. Ulica u kojoj je klinika gdje će se Carla poroditi je navodno zatvorena već danima, a već dvije sedmice su u blizini i paparazzi.

Također, u utorak navečer su se mogle primijetiti i jake policijske snage koje su osiguravale prostor oko klinike, te se vidjelo da je sve spremno za dolazak Carle Bruni-Sarkozy.

Ovo će biti prvo zajedničko dijete francuskog predsjedničkog para, Carla već ima jednog sina, a Nicolas tri sina iz prethodna dva braka.

Još uvijek nije poznato kojeg je spola dijete koje će roditi Carla, niti je poznato kako će se zvati. No, nedavno se na internetu pojavila i informacija da je Carla već rodila, da se beba zove Vadim Sarkozy, da je težak 2,9 kilograma i dug 52 centimetra. Međutim, glasine su ubrzo demantovane.