Odmor na jugu Francuske
0

FOTO / Carla Bruni-Sarkozy ponosno pokazuje stomak na plaži

Sarajevo-x.com
Carla Bruni je sve donedavno šutjela o svojoj trudnoći, ali zato sada prva dama Francuske ponosno pokazuje veliki stomak dok se odmara na plažama na jugu zemlje sa suprugom Nicolasom Sarkozyjem.

Bivši supermodel (43) pokazuje svoju trudnoću u punom sjaju, sunčajući se i kupajući se u smeđem bikiniju. Francuski predsjednik i njegova supruga ovih dana odmaraju na otoku Fort de Bregancon, predsjedničkom odmaralištu na mediteranskoj obali.

Sarkozy (56) izgleda voli aktivan odmor, pa je tako viđen kako se vozi na biciklu oko tvrđave na otoku, te kako suprugu vozi u automobilu nalik na one na golf terenima. Iako Carla još nije službeno govorila o svojoj trudnoći, niti je par u medijima govorio o tome koliko dugo je trudna, mediji nagađaju da je u šestom mjesecu.

Prema nekim tvrdnjama, predsjednički par bi mogao dobiti i blizance, no porodica Bruni-Sarkozy to nije ni potvrdila ni negirala.

Pol Sarkozy (82), otac francuskog predsjednika, je nedavno za njemački list Bild rekao kako budući roditelji ne žele znati spol djeteta unaprijed, ali da je on siguran da će dobiti djevojčicu, lijepu kao Carla.

Ovo će biti prvo zajedničko dijete francuskom paru, koji se vjenčao prije tri godine nakon duge veze.

Bruni iz prethodne veze sa profesorom filozofije Raphaelom Enthovenom ima 10-godišnjeg sina Aureliena, dok Sarkozy ima troje djece iz prva dva braka.

Sarkozy je otac Louisa (14) iz drugog braka s Cecilijom Ciganer-Albeniz, te Jeana (25) i Pierrea (26) iz prvog braka sa Marie-Dominique Culioli.