Sramotni snimak
0

VIDEO / Carla Bruni pokazala 'međunarodno znanje' o seksu

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Na internetu je ponovo objavljena stara snimka na kojoj prva dama Francuske Carla Bruni govori o ljubavnim igrarijama ponavljajući rečenice na nekoliko svjetskih jezika. Snimak na kojem se Carla Bruni hvali svojim poznavanjem "međunarodnog ljubavnog jezika" datira iz 1996. godine, tačnije načinjen je tokom snimanja jednog showa.

Tada 28-godišnja Carla Bruni predstavljala je Međunarodne vruće vodiče za seks, a usput je pokazala i svoje znanje. "Pališ me", kazala je Bruni na njemačkom, a zatim na španskom upitala "Sviđaju li ti se moje grudi?".

Također, onima koji ne znaju njemački, a u vezi su s Nijemcem kazala je kako da od partnera zatraže da im stavi prst u stražnjicu.

Bez imalo srama Carla Bruni je promovisala međunarodne vodiče za seks, te objasnila kako su ti vodiči zapravo neophodni s obzirom da putujući svijetom neprestano susrećemo nove osobe.

"Moramo znati šta da kažemo ukoliko se nekim slučajem zadesimo u krevetu sa strancem", objasnila je Carla Bruni, bivša manekenka, koja se prije dvije godine udala za predsjednika Francuske Nicolasa Sarkozyja, te sada želi svoju prošlost ostaviti iza sebe.