Ponovno trudna
0

Carla Bruni po treći put mama

Klix.ba
Carla Bruni
Carla Bruni
Bivša prva dama Francuske i jedna od najpoznatijih talijanskih manekenki, Carla Bruni, ponovno je trudna, i to samo osam mjeseci nakon rođenja kćerkice.

Iako više nije u centru pažnje kao dok je njen suprug Nicolas Sarkozy bio na čelu Francuske, Carla, ipak, zbog svoje manekenske karijere, ne može proći neprimijećeno u javnosti. U posljednje vrijeme se pričalo da se Carla previše opustila otkako je Sarkozy izgubio na izborima i dobila nekoliko kilograma viška.

Međutim, francuski magazin Closer piše da Carla očekuje prinovu. Sarkozy i Bruni bili su na dočeku mijanmarske političatke Aung San Suu Kyi u Parizu. Carla je, prema pisanju francuskog magazina, nosila bijelu majicu ispod koje se nazirao trudnički stomačić.

Navodno je Carla "luda od sreće" zbog nove prinove, ali s obzirom na to da ima 44 godine preporučeno joj je mirovanje. Bivša manekenka već ima dvoje djece, 10-godišnjeg Aureliena, kojeg je dobila dok je bila u vezi s francuskim filozofom Raphaelom Enthovenom i osmomjesečnu Giuliju sa bivšim francuskim predsjednikom.