Ponizila Sarkozyja
0

Carla Bruni na odmor pozvala bivše ljubavnike

Sarajevo-x.com
Carla Bruni i Nicolas Sarkozy (Foto: AP)
Carla Bruni i Nicolas Sarkozy (Foto: AP)
Carla Bruni, supruga francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, ponizila je svog muža i pozvala bivše ljubavnike na zajednički odmor, potvrđeno je sinoć.

Jedna od vodećih francuskih novinarki optužuje 42-godišnjeg bivšeg supermodela da nije promijenila svoj razuzdani način života nakon što spin doktori nisu uspjeli da poprave njen imidž i javnosti je prikažu kao "stidljivu mladu ženu", piše "Daily Mail".

U svojoj knjizi "Carla, A Secret Life", Besma Lahouri iznosi detalje afera Carle Bruni sa mnogim slavnim ličnostima, uključujući engleske rok zvijezde Micka Jaggera i Erica Claptona. Također, u knjizi se navodi da je Carla imala nekoliko kozmetičkih operacija.

Sa jednim od hirurga koji se brine za njen izgled je navodno imala i profesionalni i privatni odnos. Taj odnos je suprotan tvrdnji Carle Bruni da nikada nije imala kozmetičku operaciju.

Jedno je sigurno, način života Carle Bruni je uveliko zahladio odnose između nje i njenog muža, francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja. Nekoliko sedmica prije nego su se vjenčali u februaru 2008. godine, Carla je izjavila kako joj je monogamija "dosadna".

Na njihovo prvo putovanje je pozvala i trojicu bivših momaka.

U knjizi koja je u Francuskoj izdana u ponedjeljak se kaže da je poziv uslijedio uprkos činjenici da su ovi muškarci bili u teškom emotivnom stanju nakon što ih je ostavila ova temperamentna Talijanka.

Jedan od njih je Arno Klarsfeld, advokat koji se bavi slučajevima slavnih osoba. On kaže da je Carla ostala ista i nakon što je postala žena predsjednika Francuske. "Još uvijek je prava tigrica", rekao je Klarsfeld.

U knjizi je također detaljno opisan pokušaj da se supermodel i pop pjevačica predstavi kao stidljiva i "fina" predsjednikova žena, što je bila nemoguća misija.

Međutim, Besma Lahouri tvrdi da su i Bruni i Sarkozy jednako oprezni kada se radi o njihovim bivšim ljubavnicima. Navodno, Carla Bruni čak više pazi na svoga muža jer misli da su muškarci neprevidljiviji od nje.