{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Carla Bruni je bila ludo zaljubljena u Micka Jaggera

8.7.2012. u 21:27
1
6
Carla Bruni je bila ludo zaljubljena u Micka Jaggera
1
Carla Bruni je bila ludo zaljubljena u Micka Jaggera
Bivša prva dama Francuske Carla Bruni je bilo ludo zaljubljena u frontmena grupe "Rolling Stones" Micka Jaggera, tvrdi autor knjige "In Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger" Christopher Andersen.
Knjiga će, prema pisanju Daily Maila, baciti novo svjetlo na aferu tadašnje manekenke i Jaggera koja će odigrati značajnu ulogu u okočanju devetogodišnjeg braka između frontmena "Rolling Stonesa" i supruge Jerry Hall.

Andersen piše da je Bruni bila toliko zaljubljena u Jaggera da je pristala otići s njim na put u Tajland dan nakon što je Mickova supruga Jerry Hall rodila kćerku Georgiju.

Nakon nekoliko pokušaja da kontaktira supruga Jerry ga je konačno dobila na telefon i upitala je li sa Carlom. Jagger je negirao, no Jerry kasnije pronašla poruku koju mu je Bruni napisala: "Zauvijek ću biti tvoja ljubavnica".

Jerry je kasnije priznala je tada skoro doživjela nervni slom, a kada je sljedeći put srela Carlu, dvije manekenke su se sukobile.

Jagger i Bruni su se upoznali 1990. godine dok se ona zabavljala sa Ericom Claptonom koji je navodno preklinjao svog kolegu da se ne približava manekenki. Međutim, molbe su bile uzaludne. Bruni i Jagger su vrlo brzo nakon upoznavanja počeli romansu.

Andersen tvrdi da sadašnji Carlin suprug, bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy, još uvijek ljubomoran na njihovu vezu.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: