Objavljen snimak
11

Cardi B neće odgovarati jer je gađala fana mikrofonom, policija tvrdi da nema dokaza

N. O.
Screenshot/TikTok
Screenshot/TikTok
Policija Las Vegasa odustala je od kriminalističke istrage incidenta u kojem je reperica Cardi B bacila mikrofon na obožavateljicu koja ju je popila pićem.
Incident se dogodio prošlog vikenda nakon što je obožavateljica iz publike polila dok je bila na bini. Video u kojem reperica preuzima stvari u svoje ruke u Drai's Beachclubu je bio hit na društvenim mrežama.

Ipak, ona se neće suočiti s optužbama zbog "nedovoljnih dokaza", saopštila je policija.

"Nakon detaljnog pregleda ovog slučaja i uz konsultacije ureda okružnog tužioca Clark, ovaj slučaj je zatvoren jer nema dovoljno dokaza", navodi se u saopćenju Uprave policije Las Vegasa koju prenosi novinska agencija PA.

"U vezi sa ovim slučajem neće biti podignuta optužnica", naveli su.

Advokati dobitnice Grammyja odgovorili su zahvalivši policiji na "marljivom i brzom rješavanju ovog slučaja" u saopštenju.

Na snimku, koji je nekoliko fanova snimilo kamerom iz više uglova, vidi se članovi osiguranja koji okružuju obožavateljicu koja je prosula piće po Cardi B.

Policija Las Vegasa je kasnije potvrdila da se neko iz publike javio da "prijavi napad", ali je sada zaključila da nije počinjen nikakav zločin.

Također, mikrofon kojim je Cardi B gađala obožavateljicu sada se navodno prodaje na aukciji na eBayu.