Otvoreno o majčinstvu
1

Cardi B: Mislila sam da ću zaobići postporođajnu depresiju, ali nisam uspjela

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Američka reperica Cardi B je prije pola godine rodila kćerku Kulture Kiari, te je u intervjuu otvoreno pričala o svom iskustvu u trudnoći i nakon nje. Ona je pozirala za magazin Harper's Bazaar te pokazala kako izgleda kao novopečena majka.

Reperica je istakla kako je osjetila stvari za koje nije znala da ih može osjetiti, te da je očekivala da će je postporođajna depresija zaobići, ali nije.

Foto: Harper's Bazaar
Foto: Harper's Bazaar

"Mislila sam da mi se to neće desiti. Kada sam rodila, doktori su mi rekli za taj oblik depresije i rekla sam im da se osjećam dobro i da mislim da se moje raspoloženje neće pokvariti", kazala je dodavši da je depresija došla odjednom te da je osjetila težinu cijelog svijeta na svojim ramenima.

Cardi nije htjela objavljivati fotografije svoje kćerke jer ju je željela zaštititi od očiju javnosti, ali je na taj način privukla drugu vrstu komentara. Naime, mnogi su je osuđivali govoreći joj da skriva dijete jer je ružno.

"Moj muž je htio postaviti njenu sliku, ali smo onda dugo razgovarali o tome i shvatili da svijet još uvijek ne zaslužuje da je vidi", rekla je reperica.

Foto: Harper's Bazaar
Foto: Harper's Bazaar

Na koncu je zaključila da je veoma zadovoljna svojom karijerom, te kako su joj dijete i karijera sada najbitnije stvari u životu.