|

Cameron Diaz i Justin Timberlake pred vjenčanjem

Cameron Diaz i Justin Timberlake pred vjenčanjem
0
S
Sarajevo-x.com
5.7.2006. u 11:44
0
komentara
0

dijeljenja
Cameron Diaz i Justin Timberlake pred vjenčanjem
Cameron Diaz i Justin Timberlake su ponovo u centru pažnje medija. Nakon što je prošlog mjeseca jedan Internet portal objavio da su raskinuli nakon tri godine provedene skupa, Life & Style Weekly izvještava da bi na pomolu moglo biti njihovo vjenčanje.
Prema pisanju ovog časopisa, Cameron i Justin su plasirali vijest o raskidu namjerno kako bi mogli u miru planirati svoje vjenčanje. Također se navodi kako je Justinov nedavni posjet Las Vegasu sa prijateljima zapravo bio momačka večer, dok je Cameron svoj put na Bahame sa prijateljima, uključujući i Drew Barrymore, bilo njeno djevojačko druženje.

S druge strane, jedan australijski časopis piše: "Cameron voli Justina, i on voli nju. To nije problem, ali je problem to što se ne mogu nikako dogovoriti oko toga da li će se i kad vjenčati."

Olivia Wilde, Justinova partnerica iz filma "Alpha Dog", tvrdi da su Cameron i Justin izuzetno bliski, čak "puno bliskiji od bilo kojeg para koji sam susrela". "On nju apsolutno obožava. Čak mi je rekao da je Cameron za njega svjetlost vodilja i spasilac", dodala je Wilde.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.