Dosta se promijenio
1.3k

Buba Corelli danas slavi 33. rođendan, ovako je izgledao na početku svoje karijere

I. B.
Buba Corelli nekada je izgledao dosta drugačije nego danas (Foto: Facebook)
Buba Corelli nekada je izgledao dosta drugačije nego danas (Foto: Facebook)
Sarajevski reper Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Corelli, danas slavi 33. rođendan, a tom prilikom prisjetili smo se kako je izgledao na početku svoje karijere.

Corelli je, zajedno sa Jasminom Fazlićem (Jalom Bratom), jedan od najpopularnijih izvođača današnjice među omladinom.

Njegove pjesme redovne su pri vrhovima muzičkih ljestvica, pa tako i trendinga YouTubea na Balkanu, dok su neke od glavnih "tema" koje se opjevavaju u tekstovima uglavnom droga, luksuz, skupocjeni automobili, noćni klubovi, seks i oružje.

Nije to nešto čime se reper može pohvaliti, budući da ga mnogi mladi smatraju svojim idolom.

Reper je započeo karijeru prije 10-tak godina kada se probio na muzičkoj sceni, a osim muzike i spotova koji su danas na svjetskom nivou, znatna promjena vidi se i u njegovom izgledu.

Godinama unazad, Corelli je izgledao prilično drugačije naspram danas kada je njegov zaštitni znak gusta crna brada bez koje ga već duži niz godina ne možemo zamisliti.

Također, bio je dosta mršaviji, a nosio je i nešto drugačiji stil. Sada uglavnom kombinacije upotpunjava komadima nakita, a često voli isticati i svoje tetovaže.

Corelli danas slavi 33. rođendan, a na svom Instagramu gdje ga prati preko pola miliona ljudi, uputio je i čestitku sam sebi.

"Sretan rođendan Cora. Volim te, najbolji si", napisao je u opis objave koja se sastoji iz niza njegovih fotografija.