Imaju partnerski odnos
50

Bruno Mars navodno dužan 50 miliona dolara za kockanje, iz kasina u Las Vegasu tvrde drugačije

L. R.
Bruno Mars (Foto: EPA-EFE)
Bruno Mars (Foto: EPA-EFE)
Pjevač Bruno Mars navodno ima dug od 50 miliona dolara, kojeg je nagomilao u jednoj kockarnici tokom svog boravka u Las Vegasu.

Naime, Bruno Mars već devet godina boravi u Las Vegasu, a NewsNation nedavno je objavio da on navodno duguje MGM Grand Casinu 50 miliona dolara (46 miliona eura) duga za kockanje. Navedeno je da je on svoje dugove direktno isplaćivao ovoj kockarnici.

Izvor blizak pjevaču otkrio je da duguje milione te da ga MGM Grand Casino praktično "posjeduje". Izvor ističe kako Bruno Mars zaradi do 90 miliona na nastupima, a nakon što plati poreze i dio dugova, ostane mu nešto više od milion dolara po noći.

Mediji su pokušali kontaktirati njegove predstavnike kao i predstavnike MGM-a. Predstavnik MGM Resorts Internationala kasnije je rekao za TMZ da Mars "nema duga prema MGM-u."

"Ponosni smo na naš odnos s Brunom Marsom, jednim od najuzbudljivijih i najdinamičnijih izvođača na svijetu. MGM i Marsovo partnerstvo je dugotrajno i ukorijenjeno u međusobnom poštovanju. Svako navođenje u suprotno je potpuno lažno. On nema duga s MGM-om. Zajedno smo uzbuđeni što ćemo nastaviti stvarati nezaboravna iskustva za naše goste", izjavili su.

Ovo nije bio prvi put da se Bruno suočio s poteškoćama ove godine, a zvijezda je navodno imala problema i u vezi sa svojom partnericom. Naime, on već neko vrijeme ne živi sa svojom partnericom Jessicom Caban. Vjeruje se da je još veći pritisak na njihovu vezu stavilo njegovo oklijevanje da se uozbilji i vjenča.