Showbiz
0

Bruce Willis u petom nastavku filma "Umri muški"?!

Sarajevo-x.com
Holivudski glumac Bruce Willis nije odbacio mogućnost da glumi i u petom dijelu filma "Umri muški", javlja agencija BANG. Ovaj 52-godišnji glumac, koji je reprizirao svoju ulogu policajca-kauboja Johna McClaina u filmu "Umri muški 4", izjavio je kako bi razmotrio da se još jednom bori sa lošim momcima.

"Nakon što sam uradio prvi dio rekao sam kako ne želim igrati u nastavcima tog filma, a završio sam tako što sam uradio još dva", rekao je Willis. "Sad sam uradio i četvrti nastavak, tako da sam napokon naučio da prestanem govoriti 'nikada više'. Mogao bi biti i još jedan nastavak, ko zna?''.

Slavni akcioni glumac Willis tvrdi kako ljubitelji franšize neće biti razočarani četvrtim dijelom, u kojem se McClane suočava sa terorističkom organizacijom koja pokušava putem interneta da uništi američki bankarski i berzovni sistem.

"Prvi dio je i dalje moj omiljeni. U drugom smo se zaista trudili. U trećem smo imali sreće što su nam se pridružili Jeremy Irons i Samuel L. Jackson. Četvrti će biti bolji od svih dosadašnjih. Film je najmanje dobar kao i prvi dio, ako ne i bolji", dodao je Willis. Originalni film "Umri muški" je objavljen 1988. godine.