Showbiz
0

Bruce Willis i Playboyjeva ljepotica

Sarajevo-x.com
Holivudski glumac akcionih filmova Bruce Willis počeo se zabavljati sa 23-godišnjom Playboyjevom ljepoticom, Tamarom Witmer. Ovaj 52-godišnji glumac je nedavno uživao u romantičnoj večeri u hotelu Peninsula u Los Angelesu sa Tamarom , koja je samo pet godina starija od njegove kćeri Rumer.

Seksipilna Tamara, koja je lično upoznala Brucea tek nakon nekoliko telefonskih razgovora, izjavila je za magazin Steppin' Out: "Ima najseksipilniji glas koji sam ikada čula! Tako je opušten i uglađen. Ne smeta mi njegova ćelava glava, jer on izgleda jako seksi''. "Razlika u godinama nije problem", dodala je Tamara.

[SLIKA]2[/SLIKA] Prelijepa Tamara se ranije zabavljala sa glumcem Jean-Claudeom Van Dammeom. "Izlazila sam sa nekoliko velikih filmskih zvijezda. Hugh Hefner nas je upoznavao u vili Playboy Mansion", rekla je Tamara. "Volim biti sa poznatim ličnostima. Uvijek sam za to".

Tamara je uvjerila Brucea da u slučaju brzog rastanka neće navoditi interesantne detalje njihove veze. "Mislim da je zaista bilo ružno kada je porno glumica Alisha Klass otrčala tabloidima da im ispriča o svojoj vezi sa Bruceom", rekla je Tamara za magazin Steppin' Out.