Vrijeme za odmor
80

Brojne zvijezde uživaju u čarima Jadrana: Evo koga ste sve mogli sresti u Hrvatskoj

I. B.
Mnoga slavna imena ove godine uživaju na Jadranu (Foto: Pixsell)
Mnoga slavna imena ove godine uživaju na Jadranu (Foto: Pixsell)
Nakon što je izgledalo kao da su pandemija i njena ograničenja trajala "cijeli život", možemo reći kako se ovog ljeta konačno možemo u potpunosti opustiti. Tu slobodu iskoristile su i brojne slavne zvijezde koje su se na odmor zaputile u naše susjedstvo. Evo ko je sve ove godine stigao na Jadran.

Lars Urlich

Među posljednjima koji su uočeni kako uživaju u Hrvatskoj je bubnjar legendarne Metallice Lars Ulrich. Sa svojom suprugom on je zapažen kako uživa u jednom vegeterijanskom restoranu u Splitu. Osoblje ga je odmah prepoznalo i tražilo da se fotografiše s njim, što im je Ulrich i omogućio.

Lars Urlich (Foto: Pixsell)
Lars Urlich (Foto: Pixsell)

Kasnije su ga fotoreporteri imali priliku "uhvatiti" u vožnji gumenjakom do Hvara, a tom prilikom društvo su im pravili i jedan od najpoznatijih muzičkih menadžera Guy Oseary i njegova supruga, manekenka Michelle Alves.

Oseary je, podsjetimo, radio sa imenima poput Madonne, Red Hot Chill Peppersa te grupe U2.

Woody Harrelson

I ova holivudska zvijezda u društvu supruge Laure Louie provodi odmor u Hrvatskoj. Također su odlučili obići Hvar, a u moru obožavatelja koji su došli mahnuti 60-godišnjem glumcu, on je primijetio i fotoreportere kojima je, zanimljivo, uzvratio srednjim prstom.

Woody Harrelson (Foto: Pixsell)
Woody Harrelson (Foto: Pixsell)

Ovo nije prvi put da Harrelson dolazi u Hrvatsku, a jedan njegov dolazak obilježio je i kratki "incident". Naime, godine 2000. on se našao u društvu "pogrešnih" dama u Dubrovniku, čiji su momci kasnije odlučili "zaganjati" glumca.

"Došli su da me ubiju jer sam bio sa tim zgodnim djevojkama. Onda me jedan od njih prepoznao sa američke televizije i na kraju smo išli na piće", prisjetio se glumac te uspomene.

Chris Rock

Da je Split vrlo poželjna destinacija potvrdio je i Chris Rock koji je posjetu Hrvatskoj iskoristio i za obilazak ovog grada. Chris je sa svojom djevojkom Lake Bell prvenstveno zapažen u romantičnoj šetnji Trogirom, a zatim su otišli i do Splita.

Chris Rock (Foto: Pixsell)
Chris Rock (Foto: Pixsell)

Tamo su viđeni kako uživaju na terasi jednog od najboljih restorana čija se lokacija nalazi u neposrednoj blizini Dioklecijanove palače.

U druženju su im se pridružili i Harrelson i njegova supruga Laura te glumac David Spade i Sacha Baron Cohen.

Matthew McConaughey

Popularni glumac sa suprugom je bio u obilasku Istre, gdje je uživao u Balama.

Matthew McConaughey (Foto: Pixsell)
Matthew McConaughey (Foto: Pixsell)

Tamo ga je u večernjem izlasku u restoranu Meneghetti Wine Hotel & Winery primijetio i jedan obožavatelj koji se fotografisao sa glumcem, ali i razmijenio s njim par rečenica.

"Priča istim glasom kao u filmovima, to mi je bilo jedno veliko iskustvo. Tresao sam se do tri ujutro i slao poruke prijateljima", otkrio je mladić koji je bio presretan jer je imao priliku upoznati McConaugheya.

Slavnog glumca, fotoreporteri su uhvatili i kako uživa na jahti u prelijepom zalasku sunca.

David i Victoria Beckham

David i Victoria Beckham (Foto: Pixsell)
David i Victoria Beckham (Foto: Pixsell)

Među prvima koji su "otvorili" sezonu dolazaka slavnih u Hrvatsku je bračni par Beckham. Oni su svoj boravak u Hrvatskoj rezervisali za obilježavanje 23. godišnjice svoga braka, ali i 11. rođendana njihove kćerke Harper.

Par je odsjeo u luksuznom smještaju na otoku Lopud u blizini Dubrovnika.