|

Britney Spears se javila fanovima sa psihijatrije i molila ih za privatnost

Britney Spears se javila fanovima sa psihijatrije i molila ih za privatnost
16
Klix.ba
24.4.2019. u 12:45
24
komentara
16

dijeljenja
Britney Spears se javila fanovima sa psihijatrije i molila ih za privatnost Foto: Instagram
Nekada popularna pjevačica Britney Spears javila se svojim fanovima i kazala kako je dobro te da će se uskoro vratiti na scenu. Ovo je uradila kako bi stala ukraj tračevima koji su se proteklih nekoliko sedmica pojavili u medijima.
Naime, prije samo mjesec Britney Spears prijavila se na psihijatrijsku kliniku, a poslije toga mnogo se pisalo kako je ona pod prisilom u bolnici. Mnogi od njih su čak protestovali pred bolnicom u kojoj boravi.

Kazala je svojim pratiteljima kako joj je mir neophodan i zamolila ih da joj daju malo privatnosti.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

I wanted to say hi, because things that are being said have just gotten out of control!!! Wow!!! There’s rumors, death threats to my family and my team, and just so many things crazy things being said. I am trying to take a moment for myself, but everything that’s happening is just making it harder for me. Don’t believe everything you read and hear. These fake emails everywhere were crafted by Sam Lutfi years ago... I did not write them. He was pretending to be me and communicating with my team with a fake email address. My situation is unique, but I promise I’m doing what’s best at this moment 🌸🌸🌸 You may not know this about me, but I am strong, and stand up for what I want! Your love and dedication is amazing, but what I need right now is a little bit of privacy to deal with all the hard things that life is throwing my way. If you could do that, I would be forever grateful. Love you ❤️❤️❤️

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)"Htjela sam vas pozdraviti jer su stvari izmakle kontroli. Zbog tračeva, moja porodica i tim dobijaju prijetnje smrću, pišu se totalne ludosti. Ja pokušavam uzeti malo vremena za sebe, a sve što se događa mi to otežava. Ne vjerujte svemu što čujete i čitate. Sve te lažne mailove izmislio je Sam Lufti prije više godina. Ja ih nisam pisala. On je pisao u moje ime s lažne mail adrese", napisala je između ostalog Britney.

Dodala je i kako je njena porodica u proteklom periodu doživjela neke stresne stvari i da joj treba vremena da se od toga oporavi. Naime, njen otac bio je teško bolestan i u bolnici je proveo 28 dana.

"Moja je situacija jedinstvena, ali radim sve što mogu. Možda to ne znate o meni, ali jaka sam i borim se za ono što želim! Vaša ljubav i predanost su zadivljujući, ali sad trebam malo privatnosti da riješim sve probleme koje mi je život nametnuo. Ako biste se mogli malo odmaknuti, bila bih jako zahvalna", napisala je Britney.

Mnoge poznate ličnosti podržale su Britney, a među njima je i Miley Cyrus.
Prijavi grešku


Komentari (24)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...