Showbiz
0

Britney Spears puštena iz bolnice

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Nekadašnja pop princeza Britney Spears u subotu je otpuštena iz bolnice, nakon što je u četvrtak navečer u svom domu napravila incident oko predaje djece svom bivšem suprugu Kevinu Federlineu, koji je završio odvoženjem pjevačice u ambulantnim kolima.

Zbog neuravnoteženog ponašanja pjevačice Britney Spears u njenom domu u Kaliforniji prilikom predaje njenih sinova Kevinu Federlineu, sud je u petak njenom bivšem suprugu odobrio isključivo fizičko i zakonsko skrbništvo nad dvogodišnjim Seanom Prestonom i jednogodišnjim Jaydenom Jamesom, te zabranio Spearsovoj viđanje djece do daljnjeg.

Odluka sudije Scotta Gordona uslijedila je samo dan nakon što je Spearsova odvezena u Cedars-Sinai Medical Center kada je policija morala intervenirati, jer je problematična pjevačica odbila predati djecu Federlineu po isteku vremena posjeta, koje je sudija prethodno odredio.

Simi Singer, glasnogovornica bolnice u kojoj je Britney bila smještena, nije ranije željela potvrditi niti opovrgnuti medijske navode da će ona biti zadržana 72 sata radi psihološke procjene.

Sljedeće saslušanje u slučaju Spears-Federline zakazano je za 14. januar.