Showbiz
0

Britney Spears prodaje vilu na Malibuu

Sarajevo-x.com
Šta je prva stvar koju rade poznate osobe nakon razvoda? Naravno, prodaju kuću u kojoj su živjeli sa supružnicima. To je upravo ono što je uradila i Britney Spears - prodaje svoju vilu na Malibuu. The New York Post je objavio da se vila prodaje za 13,5 miliona dolara.

Federline je bio nezaposlen kada je Britney platila 6,9 miliona za svoju kuću sa osam soba u oktobru 2004. godine. Vila je opremljena sa saunom, teretanom, teniskim terenima i igralištem za djecu i studiom koji vrijede oko 150 hiljada dolara.

Prvi muž Britney Spears je izjavio: "Ne mrzim njenog drugog muža.... Mislim samo da je napravio idiota od sebe". Kada su ga pitali da li misli da se Federaline oženio sa Britney samo zbog novca, Alexander je odgovorio: "Ne znam, jedina stvar koju je on radio od kako je u braku sa Britney je trošenje novca".

Po pitanju njihove borbe za starateljstvo nad njihovim sinovima, Alexander je rekao: "On neće dobiti djecu... ne može čak ni da se brine o prethodno dvoje djece, koje ima iz veze sa Shar Jackson".

Alexander je također poručio Britney da ga nazove, jer je on odlična osoba za razgovor i uvijek je tu za nju.