Zabrinjavajući snimci
28

Britney Spears plesala s noževima pa kasnije snimljena sa zavojem na ruci

L. R.
Britney Spears (Foto: Twitter)
Britney Spears (Foto: Twitter)
Britney Spears nedavno je putem svog Instagram profila podijelila snimak na kojem pleše s noževima tvrdeći da nisu pravi.

Međutim, nedugo nakon toga objavila je još jedan snimak na kojem pleše, ali na kojem je nosila zavoj na ruci te imala posjekotinu na nozi. Fanovi, ali i mediji sumnjaju da je riječ o ozljedi koja je nastala prilikom plesa s noževima.

"Danas sam se u kuhinji počela igrati s noževima. Ne brinite, nisu pravi noževi. Noć vještica je uskoro", napisala je Britney u prvoj objavi.

Nakon toga uslijedio je sličan snimak kojeg je snimila u istoj odjeći, ali ovaj put bez noževa.

Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram

Iako Britney svakodnevno objavljuje zabrinjavajuće snimke, ovaj put je dodatno zabrinula javnost jer nije prvi put da je pop zvijezda imala problema s noževima.

U TMZ- ovom dokumentarcu "Britney Spears: The Price of Freedom" koji je objavljen u maju ove godine navodi se da je pjevačica dugo bila fascinirana noževima i da ih čak drži ispod kreveta.

Producent Harvey Levin u dokumentarcu tvrdi da Spears živi "u smrtnom strahu" da će neko ući u njen dom usred noći, privezati je za kolica i odvesti na psihijatrijski odjel.

Čak su upozoravili njenog bivšeg supruga Sama Asgharija da se treba plašiti odlaska na spavanje ako se ona naljuti. Poručili su mu da spava "s jednim otvorenim okom" jer je Britney navodno sposobna da ga povrijedi.

Osim toga, njena mlađa sestra Jamie Lynn Spears je u svojim memoarima "Things I Should Have Said" iz 2022. godine navela da ih je Britney zaključala zajedno u sobu dok je ona vrtila nožem prema njoj. Međutim, Britney je negirala sestrine izjave.