Kako bi je držao pod kontrolom
0

Britney Spears otac zabranio korištenje mobilnog telefona

Sarajevo-x.com
Jamie, otac slavne pjevačice Britney Speras, zabranio je svojoj kćerci korištenje mobilnog telefona kako bi je što bolje držao pod kontrolom.

Poznato je da Jamie Spears od 2008. godine, kada je Bitney imala nervni slom, upravlja svim njenim poslovima kako pjevačica ne bi ponovo skrenula s puta, a izvor blizak porodici izjavio je tabloidu The Sun da je 29-godišnjoj zvijezdi sada uskraćeno korištenje mobilnog telefona.

Na ovaj korak Jamie Spears se nakon što je Britney optužena da je slala svoje gole fotografije bivšem tjelohranitelju Fernandu Floresu, koji je zaprijetio da će ih iskoristiti protiv nje na sudu.

"Britenyjini najbliži stalno motre na nju kako bi bili sigurni da se ponaša razumno. Jedno od pravila je da se odrekne mobilnog telefona jer će im to pomoći da je drže pod kontrolom", kazao je neimenovani izvor blizak pjevačici.

Britney je nedavno priznala da nema mobilni telefon, ali nije navela razlog zašto je to tako. Kako je sud ranije naložio, njen otac bi se o njenim poslovima trebao brinuti do kraja godine.

Izvor tvrdi da će, ukoliko sud ne produži tu odluku, to biti pogubno za Britney jer bi se, zasigurno, ponovo "otela kontroli" i vratila starima porocima, navodi The Sun.