Problemi i s Jasonom Trawickom
0

Britney Spears: Osjećam se zaštićeno i voljeno

Klix.ba
Britney Spears negirala je kako ima problema u vezi sa zaručnikom Jasonom Trawickom rekavši kako se uz njega osjeća sigurno.

Pjevačica, koja je trenutno član žirija u X Factoru, izjavila je za People magazin kako joj je ova godina bila predivna te da je Jason učinio sretnom ženom.

"Zadivljuje me to što Jason čini da se osjećam zaštićeno i voljeno u svakoj situaciji", rekla je Britney koja iza sebe ima dva braka (Jason Alexander i Kevin Federline).

U razgovoru za People Britney je opovrgnula priče o tome kako je njena veza krenula niz brdo. Špekulacije o tome da nešto ne funkcioniše kako treba između zaručnika počele su kada su Britney i Jason odlučili otkazati vjenčanje planirano za ovu zimu, a prema pisanju RadarOnlinea sada razmišljaju o tome u kojem smjeru će njihova veza ići.

"Situacija se pogoršala između Britney i Jasona i sve je gora. Tako je već nekoliko mjeseci i znaju da moraju odlučiti kako će dalje jer ovako više ne mogu", rekao je izvor blizak paru.

Britney je govorila i o svojim sinovima te ulozi sudije u X Factoru.

"Predivno je gledati kako moji dječacu rastu brzo. Kao da sam im jučer čitala bajke navečer, a danas oni meni čitaju knjige", rekla je tridesetjednogodišnja majka o Seanu i Jaydenu.

Pjevačica je izrazila i zahvalnost Simonu Cowellu koji je doprinijeo njenom uspjehu u 2012. godini jer je pozvao za članicu žirija u X Factrori.

"Nije tajna da sam stidljiva osoba. Ovo mi je pomoglo da se otvorim i izađem iz svog oklopa. Svi u showu su divni i učinili su da se osjećam veoma ugodno", rekla je Britney.