Razočarana fotografijama
25

Britney Spears optužila paparazze da su joj "dodali" 20 kilograma

Klix.ba
Britney Spears
Britney Spears
Britney Spears je optužila paparazze da obrađuju njene fotografije kako bi izgledala deblja nego što jeste. U svoju odbranu postavila je kratki video na Instagramu na kojem je prikazala kako zaista izgleda.

Pjevačica je reagovala nakon što su brojni mediji objavili njene fotografija u bikiniju s putovanja u Miami. Kako kaže, ona na njima izgleda kao da ima 20 kilograma više.

Kako bi dokazala da je mršavija, Spears je postavila video na Instagramu u kojem kaže: "Jučer sam bila na plivanju i izgledala sam 20 kilograma deblje. Evo, pogledajte me danas, mršava sam kao igla. Recite mi, koga treba osuđivati?".

Britney Spears (Foto: Mega)
Britney Spears (Foto: Mega)

Pjevačica je dodala kako ljudi uvijek misle da slavne ličnosti varaju javnost svojim fotografijama, ali kako niko ne preispituje odgovornost paparazza koji prodaju fotografije kojima se poigravaju.

Međutim, iz fotoagencije Mega koja je zabilježila fotografije Spears u Miamiju kažu kako je suludo misliti da su obrađivali sadržaj na bilo koji način.

"Mislimo da Britney izgleda odlično i ništa nije promijenjeno na fotografijama. Napravili smo hiljade njenih fotografija tokom vikenda i spremni smo joj pokazati originalne fajlove ukoliko želi. Bilo je lijepo vidjeti je sretnu kako se zabavlja i želimo joj samo dobro", oglasili su se iz agencije Mega.

Pjevačica je reagovala na Instagramu u jeku pokreta #FreeBritney na društvenim mrežama koji su pokrenuli fanovi koji vjeruju da je Britney zarobljenik u svojoj kući zbog konzervativne odluke iz 2008. godine. Prema ovoj odluci, pjevačicin otac Jamie Spears donosi odluke o njenim svakodnevnim poslovima i medicinskim potrebama. Pjevačicu je otac početkom marta ove godine prisilio na odlazak u psihijatrijsku ustanovu i tjerao je da pije tablete.

Podsjećamo, 37-godišnja Britney polako je počela vraćati svoj život u normalu nakon psihičkog sloma. Protekli vikend opustila se u Miamiju sa svojim momkom 25-godišnjim modelom i plesačem Samom Asgharijem.