Mamila tjelohranitelja
0

Britney Spears optužena za seksualno uznemiravanje

Sarajevo-x.com
Britney Spears
Britney Spears
Tjelohranitelj Fernando Flores podigao je tužbu protiv popularne pjevačice Britney Spars, tvrdeći da ga je seksualno uznemiravala dok je radio za nju početkom ove godine.

Bivši tjelohranitelj tvrdi kako mu se Britney nebrojeno puta nabacivala, mamila ga u krevet i namjerno pored njega šetala obnažena. Flores u tužbi navodi i to kako je pjevačica jednom namjerno pored njega prolazila u bijeloj, prozirnoj haljini, te je u trenutku kada je vidjela da je pogledao, bacila upaljač na pod, sagnula se i pokazala mu veliki dio pozadine.

Flores tvrdi kako mu je taj čin bio odvratan i da je bio šokiran ponašanjem muzičarke.

Bivši tjelohranitelj tvrdi da ga je 28-godišnja pjevačica počela uznemiravati već tokom druge sedmice njegovog rada kada mu je pokazala svoje grudi. Flores također navodi, da je Spears jednom izletjela pred njeg bez donjeg rublja i sa zavodničkim izrazom na licu.

U optužnici koju je bivši tjelohranitelj podigao protiv muzičarke, navodi se i to kako ga je Spears jednom pozvala da dođe u njenu sobu, a zatim ga dočekala potpuno gola. Kada ju je pitao što želi, nakon kratkog oklijevanja kazala mu je da donese dva 7UP-a, prenosi "The Sun".

Međutim, Flores, osim što tvrdi da ga je muzičarka seksualno uznemiravala, dodaje i to kako je vidio da Britney fizički zlostavlja sinove Seana Prestona i Jaydena Jamesa.

Fernando Flores je radio za Britney Spears u periodu između aprila i juna ove godine. Odmah nakon što je napustio kuću muzičarke iznio je tvrdnje da ona zlostavlja svoju djecu, međutim Spears je to demantovala i istraga je obustavljena.