Poslušajte "Selfish"
58

Britney Spears oprostila Justinu Timberlakeu? Objavila da je zaljubljena u njegovu novu pjesmu

L. R.
Justin Timberlake i Britney Spears (Foto: Shutterstock)
Justin Timberlake i Britney Spears (Foto: Shutterstock)
Pop zvijezda Britney Spears jučer je na svom Instagram profilu objavila dio nove pjesme Justina Timberlakea te napisala da se izvinjava ako je uvrijedila neke ljude u svojim memoarima.

Naime, na Instagram profilu, koji je zaključan, ali gdje pjevačicu i dalje prati više od 42 miliona korisnika, Spears je pohvalila Justinovu novu pjesmu "Selfish". Na snimku je moguće vidjeti Justinovu izvedbu u emisiji komičara i voditelja Jimmyja Fallona.

"Želim se izviniti za neke stvari o kojima sam pisala u svojim memoarima. Ako sam uvrijedila bilo koga od ljudi do kojih mi je iskreno stalo, jako mi je žao", napisala je na početku objave.

"Također sam htjela reći da sam zaljubljena u novu pjesmu Justina Timberlakea 'Selfish'. Tako je dobra i kako to da se svaki put kad vidim Justina i Jimmyja zajedno toliko nasmijem", napisala je Britney.

Inače, Britney je u svojim memoarima "The Woman in Me", koji su objavljeni u oktobru prošle godine navela da je bila trudna s Justinom Timberlakeom, ali da on nije želio djecu pa je zbog toga prekinula trudnoću. To saznanje naljutilo je njene fanove, ali i mnoge druge koji su smatrali da on nije smio donijeti tu odluku.

"Justin definitivno nije bio sretan zbog trudnoće. Rekao je da nismo spremni imati dijete u našim životima, da smo bili premladi. Bilo je to iznenađenje, ali za mene to nije bila tragedija. Toliko sam voljela Justina. Uvijek sam očekivala da ćemo jednog dana imati porodicu zajedno. Ne znam je li to bila ispravna odluka. Da je bilo prepušteno samo meni, nikad to ne bih učinila, a ipak je Justin bio toliko siguran da ne želi biti otac", napisala je Britney u memoarima.

Iako je Britney podržala Justinov povratak na muzičku scenu, njeni fanovi su se odlučili "osvetiti" pjevaču i tako podsjetiti na njen istoimeni hit "Selfish" iz 2011. godine tako što su je podigli na top ljestvice.

Tako je njena pjesma bila na samom vrhu iTunes Top Songs ljestvice, nadmašivši Timberlakeovu novu pjesmu samo jedan dan nakon objave.