2008. mirna za Hollywood
0

Britney se vratila, Paris se smirila

Sarajevo-x.com
Nije se samo politička situacija u SAD-u okrenula u drugom smjeru 2008. godine, čak je i Hollywood - leglo američkih skandala ove godine bio mnogo mirniji nego prethodnih, piše Reuters.

Prošla, 2007. godina je bila godina skandala slavnih, samo ako se sjetimo kako je pjevačica Britney Spears kišobranom napala novinare i kako je jedna od najbogatijih nasljednica na svijetu, Paris Hilton, provela tri sedmice u zatvoru zbog vožnje u pijanom stanju.

Također, glumica Lindsay Lohan uhapšena je i smještena u rehabilitacijsku kliniku, a Tom Cruise se osramotio skačući po kauču u emisiji Oprah Winfrey.

Pored Britney, ovu godinu obilježo je povratak talentiranog glumca Roberta Downeya Jr., koji je nakon velikih poteškoća i problema s pićem i drogom ponovo počeo osvajati nagrade za glumačka dostignuća.

'Glavni trio američkih tabloida, Lindsay Lohan, Paris Hilton i Britney Spears, ove godine su prestale biti na svakoj naslovnici tabloida', piše', otkrivaju urednici žute štampe.

S druge strane, u Evropi su tabloidi ove godine imali savršenu metu, pjevačicu Amy Winehouse koja ponašanjem i navikama ne prestaje šokirati javnost.