Showbiz
0

Britney se vraća normalnom životu

Sarajevo-x.com
Lynne Spears izjavila je za magazin "US Weekly" da njena kćerka Britney, koja je u posljednje vrijeme imala nekoliko šokantnih ispada u javnosti, trenutno razmišlja o svome životu kako bi odredila prioritete.

"Cijeli svijet posmatra kako Britney parvi greške, a ljudi nisu svjesni da smo svi mi griješili u određenim trenucima svog života, samo što to nije bilo javno", izjavila je Lynne Spears o svojoj kćerki Britney.

Dvadesetpetogodišnja pjevačica boravila je u martu u luksuznoj klinici za rehabilitaciju u Kaliforniji nakon nekoliko ispada u javnosti koji su privukli veliku medijsku pažnju. Britney je svoje noći provodila na zabavama u društvu Paris Hilton, a poslije jednog burnog provoda svratila je u frizerski salon i obrijala si glavu.

Mlada pjevačica je, također u martu, okončala brakorazvodnu parnicu i postigla dogovor sa bivšim mužem Kevinom Federlineom. Nedavno je na svojoj web stranici postavila pismo upućeno njenim fanovima u kojem piše da se ponašala kao "nestašno dijete željno pažnje".

Zahtjev za razvod braka Britney je podnijela u novembru prošle godine, samo dva mjeseca poslije rođenja njenog drugog sina Jaydena Jamesa. Sean Preston je prvo dijete koje Britney ima sa Kevinom.

"Mislim da će sve biti u redu. Posmatram je kako svoj život vraća u normalu. Britney je osjetljiva", dodala je Lynne.